Общи условия

 • Стоки, обект на продажба

  Обект на продажба са стоките, предлагани в сайта към момента на отправяне на заявка за закупуване от страна на потребителя, за които е отбелязано, че са в наличност. Те са описани по вид, качество и количество. Заявяването за закупуване на стока/стоки се приема за изразено писмено съгласие от страна на потребителя относно вида, качеството и количеството. ТОНИТЕКС ООД не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените продукти, дължащи се на специфики в екраните на компютрите.

  Промоции

  Промоциите важат за указания период само и единствено за този електронен магазин

   

  Доставка

  Доставките се извършват на посочен в поръчката адрес от Еконт. Желателно е да дадете адрес, на който може да се получи стоката в интервала от 10:00 до 17:30 часа. Отказването от направена вече поръчка може да стане чрез формата за контакт или чрез и-мейл.

    За продукти на промоция и в разпродажба не важи опция "Безплатна доставка".

  Цена

  Цените на предлаганите стоки са посочени за всеки вид стока поотделно с оглед нейните специфики- цвят, размер, материал и т.н. Цената за доставка на стоките се отбелязва допълнително в поръчката, която правите.  

   Оверлог

  Оверлог за пътеките е безплатен за дължина равна или по-голяма от 1 линеен метър.За по-малки дължини цената е 1 лев/л.м.

  Заплащане на поръчаните стоки:
  Плащане се извършва при доставка (наложен платеж).


  Рекламации

  На рекламация подлежат стоки, които не отговарят на изискванията за качество, посочени в сайта, както и тези, които при доставката на потребителя съдържат явни недостатъци (не се счита за недостатък разликата в нюанса на цветовете, и това не може да бъде основание за връщане на стоката!!!). За целта при доставката потребителя отбелязва върху товарителницата, наличието на явни недостатъци и/или несъответствие в  количеството, в противен случай се счита, че количеството стока съответства на поръчаното и договорът е изпълнен точно. Извън случаите на несъответствие в количеството, рекламации относно закупени и предадени стоки могат да бъдат направени в срок от 14 дни, считано от датата на доставката. Съгласно Закона за защита на потребителите (ЗЗП) стоката, получена от клиента, поради естеството на търговията в интернет, може да бъде върната в рамките на 14 дни след покупката, считано от датата на доставката, без изрични основания за това, с транспорт за сметка на клиента  стига състоянието на стоката да бъде същото, като в момента на предаването й на клиента (включително ненарушената опаковка).

  При възникване на рекламация може да се свържете с нас на телефон 0888249719 или ни пишете на и-мейл trade@kilimibg.com.

  За разрешаване на потребителски спорове на линк


  Изменение на Общите условия

  Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от ТОНИТЕКС ООД, като същия се задължава да уведоми потребителя за промени в общите условия, като публикува в сайта съобщение за измененията и даде достатъчен срок за запознаване с тях. В дадения срок, ако потребителят не заяви, че отхвърля промените, то той се счита обвързан от тях.

   

  Уведомления

  Доколкото изрично не е указано друго, всички уведомления, свързани с поръчката и доставката на стоки чрез сайта се извършват на телефоните/адресите за контакти, обявени в сайта и респективно на посочените телефони/адрес за контакт на потребителя- в това число и е-мейл адреси. Потребителят може да се осведоми за състоянието на поръчката си във всеки един момент от секцията „Моите поръчки”. Направените по този начин уведомления се считат за надлежно получени до доказване на противното.